Youtube'a Video Yüklemek ( Resimli Anlatım )
ByAli nin isteği üzerine bu konuyu açıyorum..
Youtube video yüklemek aslında çok kolay bi olay.. Resimleri takip ederek anlarsınız büyük ihtimal.. Ama ben yinede resimlerden önce açıklamasını yapıcam
Video atmak için ilk youtube a üye olmak gerekiyor. Ben önceden üye olduğum için üye olma safhasını anlatamıcam. Üye olduktan sonraki kısım aşağıda ki gibi..
Örnek olarak ByAli nin bir videosunu aldım.. ve Resimde göründüğü gibi Upload butonuna basarak başlıyoruz..

Upload a bastıktan sonra karşımızaa video nun adını, içeriği ve etiketini girmek için boşluklar gelecek.. Orayı aşağıdaki resim gibi dolduruyoruz.. ve upload file butonuna basıyoruz

Bastıktan sonra karşımıza video yu seçmek için gözat sekmesi çıkacak.. gözattan yüklemek istediğimiz video yu seçip upload file a basıyoruz..

Biraz bekledikten sonra karşımıza aşağıdaki ekran geliyor..My Videos yazan yere tıklıyoruz..

Karşımıza bütün bize ait videoların olduğu ekran çıkıyor. En üsttede en son yüklediğimiz video.. Ancak video nun kabul edilmesi için biraz bekliyoruz..

3-4 dk sonra sayfayı yeniliyoruz ve karşımıza bu sayfa çıkıyor Videos link yazan yerden videomuzun linkini alıyoruz.. Bu kadar..

videolarınızı yüklerken bu anlatıma karşılık sitemizin reklamını koyarsınız artık (:
Teşekkürler 

Projelerim:
MekanTR.com - Türkiyenin Paylaşım ve Dostluk Mekanı
Furkan - Kişisel Sitem 
Konu CanavaR tarafından (27.04.2008 Saat 12:05 ) değiştirilmiştir.
|